Lactosevrij
Glutenvrij
Braden in de oven
Maak klaar in een voorverwarmde oven van 200 ° C . Neem een ovenschotel en bedek met een groenten boeket van wortel, ui, selder en gepelde tomaten. Kruid af met look, laurier, rozemarijn en plaats vervolgens de schouder er bovenop overgiet het geheel met witte wijn. Plaats de schotel 15 ' in de oven. Verlaag nadien de temperatuur naar 120 °C en verpak het geheel met aluminium folie. Laat verder garen op 120 ° C gedurende 3 tal uurtjes.
Voedingswaarden (Meer info)
Op basis van een stuk van ± 100 g | |
---|---|
Energetische waarde (kcal) | 191 kcal |
Energetische waarde (kJ) | 799 kJ |
Vetten | 12 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 5.9 g |
Eiwitten | 21 g |
Zout | 0.16 g |
Allergenen (Meer info)
bevat geen van de 14 allergenen (In overeenstemming met de Verordening (EU) Nr. 1169/2011 betreffende de verstrekking van voedselinformatie aan consumenten) volgens receptuur. Kruisbesmetting in de beenhouwerij zelf is nooit volledig uit te sluiten..