Herkomst België
Lactosevrij
Glutenvrij
Braden in de oven
Onze Chef beenhouwers helpen u graag bij het versnijden van uw konijn. Vervolgens kleur je de stukken aan in een goudbruine vetstof en kruid voldoende af. Nadien plaats je de pan in een voorverwarmde oven bij 165° C en bevochtig het met Jbier of wijn. De garing zal +/- 1 u 30 min duren.
Voedingswaarden (Meer info)
Op basis van een stuk van ± 100 g | |
---|---|
Energetische waarde (kcal) | 186 kcal |
Energetische waarde (kJ) | 780 kJ |
Vetten | 12.4 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 4.6 g |
Eiwitten | 18.6 g |
Zout | 0.16 g |
Allergenen (Meer info)
bevat geen van de 14 allergenen (In overeenstemming met de Verordening (EU) Nr. 1169/2011 betreffende de verstrekking van voedselinformatie aan consumenten) volgens receptuur. Kruisbesmetting in de beenhouwerij zelf is nooit volledig uit te sluiten..