Bakken
Kleur beide zijde aan in goudbruine boter en kruid voldoende af met peper en zout. Plaats vervolgens in een voorverwarmde oven van 180 ° C gedurende een 45 tal minuten voor een gebraad van +/- 1 kg. Tijdens het bakproces voldoende oversauzen zo hou je het vlees lekker sappig. Laat het gebraad gedurende 5 à 10 minuten rusten na gaar tijd voor je het serveert.
Braden in de oven
Kleur beide zijde aan in goudbruine boter en kruid voldoende af met peper en zout. Plaats vervolgens in een voorverwarmde oven van 180 ° C gedurende een 45 tal minuten voor een gebraad van +/- 1 kg. Tijdens het bakproces voldoende oversauzen zo hou je het vlees lekker sappig. Laat het gebraad gedurende 5 à 10 minuten rusten na gaar tijd voor je het serveert.
Allergenen (Meer info)
Dit product bevat allergenen : Melk (incl. melkeiwit en lactose).
Sporen mogelijk : Eieren. Soja. Selderij. Mosterd. Glutenbevattende granen (Tarwe).