Ardens varkensgebraad

Productbeschrijving
Dit stukje mager gebraad is opgevuld met licht gerookt spek, waarna onze slagers het mooi hebben opgebonden. Dit lekkere varkensgebraad is afgewerkt met een lichte BBQ toets. De smaak is hemels!
Bakwijze
Bakken
Bakken

Kleur beide zijde aan in goudbruine boter en kruid voldoende af met peper en zout. Plaats vervolgens in een voorverwarmde oven van 180 ° C gedurende een 45 tal minuten voor een gebraad van +/- 1 kg. Tijdens het bakproces voldoende oversauzen zo hou je het vlees lekker sappig. Laat het gebraad gedurende 5 à 10 minuten rusten na gaar tijd voor je het serveert.

Braden in de oven
Braden in de oven

Kleur beide zijde aan in goudbruine boter en kruid voldoende af met peper en zout. Plaats vervolgens in een voorverwarmde oven van 180 ° C gedurende een 45 tal minuten voor een gebraad van +/- 1 kg. Tijdens het bakproces voldoende oversauzen zo hou je het vlees lekker sappig. Laat het gebraad gedurende 5 à 10 minuten rusten na gaar tijd voor je het serveert.

Productinformatie

Allergenen (Meer info)

Dit product bevat allergenen : Melk (incl. melkeiwit en lactose).
Sporen mogelijk : Eieren. Soja. Selderij. Mosterd. Glutenbevattende granen (Tarwe).