Braden in de oven
Onze kalkoenorloff in kaassaus is niet alleen een streling voor de tong, maar ook gemakkelijk klaar te maken. 25 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C volstaan. Daarna zet je de kalkoenorloff nog een 5-tal minuutjes onder de grill om een knapperig krokant kaaskorstje te verkrijgen.
Voedingswaarden (Meer info)
Op basis van een stuk van ± 100 g | |
---|---|
Energetische waarde (kcal) | 151 kcal |
Energetische waarde (kJ) | 632 kJ |
Vetten | 7,7 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 4,0 g |
Koolhydraten | 2,6 g |
waarvan suikers | 1,3 g |
Eiwitten | 18 g |
Zout | 1,2 g |
Allergenen (Meer info)
Dit product bevat allergenen : Melk (incl. melkeiwit en lactose). Glutenbevattende granen (Tarwe).
Sporen mogelijk : Eieren. Soja. Selderij. Mosterd. Zwaveldioxide en sulfieten. Schaaldieren. Vis. Sesamzaad. Weekdieren. Noten (Pistachenoten). Glutenbevattende granen (Gerst).