Herkomst België
Lactosevrij
Glutenvrij
Bakken
Kleur beide zijden aan in goudbruine boter en kruid voldoende af met peper en zout. Plaats vervolgens in een voorverwarmde oven van 180 ° C gedurende een 45 tal minuten voor een gebraad van +/- 1 kg. Tijdens het bakproces voldoende oversauzen zo hou je het vlees lekker sappig. Laat het gebraad gedurende 5 à 10 minuten rusten na gaar tijd voor je het serveert.
Braden in de oven
Kleur beide zijden aan in goudbruine boter en kruid voldoende af met peper en zout. Plaats vervolgens in een voorverwarmde oven van 180 ° C gedurende een 45 tal minuten voor een gebraad van +/- 1 kg. Tijdens het bakproces voldoende oversauzen zo hou je het vlees lekker sappig. Laat het gebraad gedurende 5 à 10 minuten rusten na gaar tijd voor je het serveert.
Voedingswaarden (Meer info)
Op basis van een stuk van ± 100 g | |
---|---|
Energetische waarde (kcal) | 161 kcal |
Energetische waarde (kJ) | 672 kJ |
Vetten | 9,2 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 3,4 g |
Eiwitten | 19 g |
Zout | 0.15 g |
Allergenen (Meer info)
bevat geen van de 14 allergenen (In overeenstemming met de Verordening (EU) Nr. 1169/2011 betreffende de verstrekking van voedselinformatie aan consumenten) volgens receptuur. Kruisbesmetting in de beenhouwerij zelf is nooit volledig uit te sluiten..