Herkomst België
Lactosevrij
Glutenvrij
Bakken
Kleur het vlees goudbruin aan en kruid voldoende af met peper en zout. Voeg vervolgens ajuin toe en bevochtig met water en bruin bier. Laat verder sudderen gedurende +/- een tweetal uren, bevochtigt regelmatig met water.
Pan
Kleur het vlees goudbruin aan en kruid voldoende af met peper en zout. Voeg vervolgens ajuin toe en bevochtig met water en bruin bier. Laat verder sudderen gedurende +/- een tweetal uren, bevochtigt regelmatig met water.
Voedingswaarden (Meer info)
Op basis van een stuk van ± 100 g | |
---|---|
Energetische waarde (kcal) | 102 kcal |
Energetische waarde (kJ) | 432 kJ |
Vetten | 1,3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0,7 g |
Koolhydraten | 0,0 g |
waarvan suikers | 0,0 g |
Eiwitten | 23 g |
Zout | 0,11 g |
Allergenen (Meer info)
bevat geen van de 14 allergenen (In overeenstemming met de Verordening (EU) Nr. 1169/2011 betreffende de verstrekking van voedselinformatie aan consumenten) volgens receptuur. Kruisbesmetting in de beenhouwerij zelf is nooit volledig uit te sluiten..