Menu hertenstoofpotje (2 pers.)

Productbeschrijving
Voorgerecht: 2 visschelpen
Hoofdgerecht: hertenstoofpotje met gratin dauphinois (600g) en 2 appels met veenbessen.
Dessert: chocomousse rocher
Bakwijze
Braden in de oven
Braden in de oven

Voorgerecht: opwarmen in een voorverwarmde oven van 180°c gedurende 15 à 20 minuten. Hoofdgerecht: in een voorverwarmde oven van 180°c gedurende ± 25 à 30 minuten (afdekken met alu-folie). De gratin dauphinois mag u opwarmen in een voorverwarmde oven van 180°c gedurende ± 20 à 30 minuten. De appels met veenbessen kunnen in de microgolfoven opgewarmd worden op 900 watt gedurende ± 3 minuten.

Productinformatie

Allergenen (Meer info)

Dit product bevat allergenen : Eieren. Melk (incl. melkeiwit en lactose). Schaaldieren. Vis. Selderij. Soja. Noten (Hazelnoten). Glutenbevattende granen (Rogge, Gerst, Tarwe).
Sporen mogelijk : Mosterd. Sesamzaad. Weekdieren. Noten (Amandelen, Walnoten, Pecannoten, Pistachenoten).