Herkomst België
Lactosevrij
Glutenvrij
Bakken
Kleur beide zijde gedurende een 2 tal minuten aan in goudbruine vetstof. Kruid voldoende af met peper en zout. Plaats nadien in een voorverwarmde oven van 170 ° C en laat een 15 tal minuten garen. Laat het haasje een vijftal minuten rusten na de gaartijd. Het haasje is nu heerlijk rosé gebakken.
Braden in de oven
Kleur beide zijde gedurende een 2 tal minuten aan in goudbruine vetstof. Kruid voldoende af met peper en zout. Plaats nadien in een voorverwarmde oven van 170 ° C en laat een 15 tal minuten garen. Laat het haasje een vijftal minuten rusten na de gaartijd. Het haasje is nu heerlijk rosé gebakken.
Voedingswaarden (Meer info)
Op basis van een stuk van ± 100 g | |
---|---|
Energetische waarde (kcal) | 134 kcal |
Energetische waarde (kJ) | 563 kJ |
Vetten | 5.1 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1.9 g |
Eiwitten | 22 g |
Zout | 0.13 g |
Allergenen (Meer info)
bevat geen van de 14 allergenen (In overeenstemming met de Verordening (EU) Nr. 1169/2011 betreffende de verstrekking van voedselinformatie aan consumenten) volgens receptuur. Kruisbesmetting in de beenhouwerij zelf is nooit volledig uit te sluiten..