Lactosevrij
Glutenvrij
Pan
Kleur het vlees aan in een goudbruine vetstof en kruid voldoende af . Vervolgens bevochtigen met lamsbouillon en voeg aardappelen,look, ui en kruiden bouquet toe. Laten koken gedurende minimum 1h. Nadien het kookvocht binden en afkruiden.
Voedingswaarden (Meer info)
Op basis van een stuk van ± 100 g | |
---|---|
Energetische waarde (kcal) | 161 kcal |
Energetische waarde (kJ) | 674 kJ |
Vetten | 8.9 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 4.6 g |
Eiwitten | 20 g |
Zout | 0.17 g |
Allergenen (Meer info)
bevat geen van de 14 allergenen (In overeenstemming met de Verordening (EU) Nr. 1169/2011 betreffende de verstrekking van voedselinformatie aan consumenten) volgens receptuur. Kruisbesmetting in de beenhouwerij zelf is nooit volledig uit te sluiten..