Herkomst België
Lactosevrij
Glutenvrij
Braden in de oven
Kleur de bouten aan in een goudbruine vetstof en kruid voldoende af. Nadien plaats je de pan in een voorverwarmde oven bij 165° C en bevochtig met bier of wijn. De garing zal +/- 1 u 30 min duren.
Voedingswaarden (Meer info)
Op basis van een stuk van ± 100 g | |
---|---|
Energetische waarde (kcal) | 121 kcal |
Energetische waarde (kJ) | 506 kJ |
Vetten | 3.9 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1.4 g |
Eiwitten | 21 g |
Zout | 0.13 g |
Allergenen (Meer info)
bevat geen van de 14 allergenen (In overeenstemming met de Verordening (EU) Nr. 1169/2011 betreffende de verstrekking van voedselinformatie aan consumenten) volgens receptuur. Kruisbesmetting in de beenhouwerij zelf is nooit volledig uit te sluiten..