Herkomst België
Kalf
Lactosevrij
Glutenvrij
Pan
Kleur het vlees aan in een goudbruine vetstof en kruid voldoende af . Vervolgens bevochtigen met vleesbouillon. Laten koken gedurende 50 à 60 min. Nadien kan het kookvocht binden. Als laatste voeg je de garnituren die je apart hebt voorgegaard. Wortelen, prei, selder, zilveruitjes en gehaktballetjes.
Voedingswaarden (Meer info)
Op basis van een stuk van ± 100 g | |
---|---|
Energetische waarde (kcal) | 137 kcal |
Energetische waarde (kJ) | 571 kJ |
Vetten | 6.5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 2.2 g |
Eiwitten | 20 g |
Zout | 0.24 g |
Allergenen (Meer info)
bevat geen van de 14 allergenen (In overeenstemming met de Verordening (EU) Nr. 1169/2011 betreffende de verstrekking van voedselinformatie aan consumenten) volgens receptuur. Kruisbesmetting in de beenhouwerij zelf is nooit volledig uit te sluiten..