Steak cordon bleu v/r

Productbeschrijving
Deze steak bestaat uit de ideale mengeling van varkens- en rundsgehakt, ham en kaas. Het geheel wordt afgewerkt door een laagje licht gerookt spek en een krokant goudgeel jasje. Die worden meermaals per dag ter plaatse klaargemaakt.
Eigenschappen
Versheid
Versheid
Uit eigen atelier
Uit eigen atelier
Bakwijze
Bakken
Bakken

Verwarm de vetstof in de pan op een matig/hoog vuur. Bak de steak mooi goudbruin aan beide kanten gedurende 1 tot 2 minuten.  Laat vervolgens een 5-tal minuten verder garen onder deksel.

Productinformatie

Voedingswaarden (Meer info)

Op basis van een stuk van ± 100 g
Energetische waarde (kcal) 249 kcal
Energetische waarde (kJ) 1042 kJ
Vetten 18 g
waarvan verzadigde vetzuren 7,6 g
Koolhydraten 3,6 g
waarvan suikers 0.2 g
Eiwitten 19 g
Zout 1,5 g

Allergenen (Meer info)

Dit product bevat allergenen : Melk (incl. melkeiwit en lactose). Selderij. Glutenbevattende granen (Tarwe).
Sporen mogelijk : Eieren. Soja. Mosterd. Zwaveldioxide en sulfieten. Noten (Pistachenoten). Glutenbevattende granen (Gerst).