Ons gehakt en de afgeleide producten worden van kwaliteitsvlees gemaakt. We waken streng over de versheid en natuurlijke smaak.
Veelzijdig
Gehakt, de Belg lust er wel van! We maken er dan ook heel wat smakelijke worsten, hamburgers, ovenschotels, gehaktbrood en andere producten mee. Zelf kan je variëren met kalfs-, runds- en varkensgehakt naargelang de gewenste smaak en vetgehalte.
Puur natuur
De populairste soort is gemengd runds- en varkensgehakt of gemengd varkens- en kalfsgehakt. Maar ook in gehakt is er veel verschil in kwaliteit. Goed gehakt verliest bijvoorbeeld weinig vocht bij het bakken, ruikt ‘puur natuur’ en bevat geen bewaarmiddelen of kleurstoffen.
Dagvers
Ons gehakt wordt elke dag in het atelier vers en traditioneel bereid van het beste vlees. Met uitzondering van enkele zorgvuldig uitgekozen kruiden voegen we er niets aan toe. Het resultaat: een overheerlijke smaak en uitstekende structuur. Wanneer ons gehakt niet binnen de 24 uur verkocht wordt, nemen wij het uit de verkoop.